Live-esityksen sijaan voit tilata myös varta vasten sinun yrityksesi tai yhteisösi tilaisuuteen ja tarpeisiin sorvatun uutislähetyksen videolla.

Tamp.kiäl.H&T

on keikalla esitys, joka ei ole stand up:ia eikä perinteistä hahmokomiikkaa, vaan jotakin niitä yhdistelevää ja niiden väliltä sekä paljon muuta. Sitä on vaikea selittää, se on vain nähtävä ja kuultava.

Ylitä uutiskynnys ja tilaa Tampereenkiäliset uutiset hupiohjelmanumeroksi tilaisuuteesi tai yrityksesi juhliin. Uutisten sisällöstä neuvotellaan tilaajan kanssa joka kerta etukäteen, sillä näille uutismiehille  

H&T keikkaa

objektiivinen tiedonvälitys ja uutisointi ovat tarvittaessa hyvinkin joustavia käsitteitä, eivätkä he kavahda tuotesijoitteluakaan. Reilun varttitunnin mittainen, armottoman intensiivinen uutistykitys voidaan jakaa myös kahdeksi vajaan kymmenen minuutin setiksi, esitettäviksi esimerkiksi tunnin välein, jos se ohjelmaanne paremmin sopii.

Esiintymispalkkiot sovitaan tapauskohtaisesti, koska mitään ”apteekin hintaa” ei esityksellä voi olla, kun tilaisuudet ovat aina erilaisia ja ennakkotyön määrä vaihtelee. Nämä ovat niitä kuuluisia neuvottelukysymyksiä.

     Tiedustelut ja tarjouspyynnöt sähköpostilla hontta.toippari@gmail.com

puh Hönttä 0400 630279 , Toippari 0400 851347

Keikkamyynti myös ohjelmanaiset-omat-pieniwww.ohjelmanaiset.fi

                                                                                                                                                     http://mimintalli.com/ohjelmistot/honttajatoippari